Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ "FUNPLANET"!

Άλλη μια κακή είδηση στο χώρο των επενδύσεων, που μοιάζει να τραυματίζεται θανάσιμα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οριστικό λουκέτο, μετά από 15 χρόνια σημαντικής δράσης, βάζει η αλυσίδα παιδοτόπων FunPlanet, η οποία είχε αναπτύξει δίκτυο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και απασχολούσε εκατοντάδες εργαζόμενους. Αναλυτικά στους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο των εταιριών αναφέρονται, οι εμπνευστές του εγχειρήματος αδελφοί, Γιώργος και Λυσίμαχος Πολυχρονιάδης στην ανακοίνωση που ακολουθεί...


Αγαπητοί μας Φίλοι

Πριν 15 χρόνια, το 1995, εμείς οι αδελφοί Πολυχρονιάδη, επιστρέψαμε από την Αγγλία στην Ελλάδα γεμάτοι ενθουσιασμό, για να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο θεσμό: Τα FUNPLANET. Χώρους διασκέδασης και εκπαίδευσης μέσα από την χαρά του παιχνιδιού, για τα παιδιά μας.
Το όραμά μας επιβεβαιώθηκε αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από το δικό μας ξεκίνημα, δημιουργήθηκαν παιδότοποι, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε μικρές και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Ήταν αναμενόμενο ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτυσσόταν ένας ολοκληρωτικά νέος επαγγελματικός κλάδος, ώστε να ικανοποιηθεί η διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση που είχε δημιουργηθεί από την ανάγκη των σύγχρονων οικογενειών να παρέχουν στα παιδιά τους, χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για παιχνίδι, parties, διοργάνωση εκδηλώσεων, και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
Τα χρόνια πέρασαν και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών ανέβασαν πολύ υψηλότερα τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών. Υπηρεσιών που βασίστηκαν στη φιλοσοφία των FUNPLANET και εφαρμόστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και πολυχώρους παιδικής ψυχαγωγίας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των παιδιών μας. Από τη νηπιακή ηλικία, με περισσή ασφάλεια και εμψύχωση εκ μέρους του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού, έως και την εφηβική ηλικία, με ακόμη περισσότερη προσοχή εκ μέρους μας, λόγω των διάφορων βλαπτικών εξωτερικών επιρροών.
Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στο απαραίτητο άλμα προς το επόμενο επιχειρηματικό επίπεδο, παροχής εξειδικευμένης απασχόλησης προς τα παιδιά μας. Η αβέβαιη περίοδος που διανύουμε και η οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας, έχει επηρεάσει και τις δικές μας επιλογές, μη επιτρέποντάς μας, την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Δυστυχώς, μη επιτρέποντας τη συνέχιση της επενδυτικής μας προσπάθειας στο μέλλον των παιδοτόπων.
Κατόπιν αυτών, με σεβασμό στην σκληρή προσπάθεια που έλαβε χώρα όλα αυτά τα χρόνια και σε όλους εσάς που πιστέψατε μαζί μας σε αυτό το όραμα, θεωρούμε ότι η προσφορά μας στο χώρο των παιδοτόπων, έφθασε σε αδιέξοδο και μετά λύπης μας, ανακοινώνουμε το τέλος μιας πορείας 15 ετών.
Θα είμαστε πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας, ανταλλάσσοντας ιδέες, γνώμες και απόψεις, ακόμη και διερευνώντας νέες δραστηριότητες και νέες συνεργασίες.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια και ακόμη όλους εκείνους που μας τίμησαν ακολουθώντας το παράδειγμά μας, πολλαπλασιάζοντας την ιδέα μας.

Με τιμή
Γιώργος & Λυσίμαχος Πολυχρονιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου