Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

Τέλος Μαρτίου θα ανακοινωθεί ποιος τελικά, θα αναλάβει το ρόλο του συμβούλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων οι οποίοι, ταυτόχρονα, έχουν ζητήσει και επι μέρους διευκρινίσεις, η  προγραμματισμένη για χθες προθεσμία υποβολής προσφορών, πήρε αναβολή περίπου ενός μήνα. 

Σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις παρακλήσεις των διεκδικητών του έργου, που έχει προϋπολογισμό άνω του 1 εκ. ευρώ, η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ σε συνεδρίασή της στις 25 Φεβρουαρίου αποφάσισε να δώσει παράταση στην ισχύ του διαγωνισμού και να θέσει ως προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών την 28η Μαρτίου. Μια ημέρα αργότερα, στις 11 το πρωί της 29ης Μαρτίου οι προσφορές θα αποσφραγιστούν και εκτός απροόπτου (βλέπε τυχόν ενστάσεις) θα έχουμε την ανάδειξη αναδόχου.

Αντικείμενο του συμβούλου θα είναι να εκπονήσει το επιχειρησιακό και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει, προτάσεις για την αύξηση της διακίνησης στο Σταθμό των Εμπορευματοκιβωτίων, τρόπους βέλτιστης αξιοποίησης των ακινήτων του λιμένα στο ύψος του α’ προβλήτα, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές υπηρεσίες και τέλος μορφές οργάνωσης αλλά και τρόπους προσέγγισης ιδιωτών επενδυτών για τη δημιουργία logistic center.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου